perjantai 18. joulukuuta 2009

Juhlat jatkuu vaikka aamuun...

Tilda-porukkamme kokoontui eilenillalla viettämään railakasta pikkujoulua paikallisessa ravintolassa. Ja riemu oli kyllä katossa. Tämänkertainen teemamme oli Tilda-tuunattu tulitikkuaski salaiselle ystävälle. Tuula toimi onnettarena ja jakoi paketit.

Minun askini oli tuunannut Löpöliini ja sisältä paljastui ihana enkeli-koriste ja helmiäispäisiä nuppineuloja sekä tilda-kuvia.


Minun tuunaamani askin sai Marielisa, ja askin sisälle olin "tunkenut" erilaisia tarroja ja nappeja.

Ja lisäksi sain loput syntymäpäiväpaketit ja siinähän kuola valusi porukalta ihastellessaan aukasemiani paketteja. Ei sen puoleen, kyllä olin itsekin aivan mykistynyt ystävien antamista lahjoista. Ja kaikki saamani lahjat olivat niin minun tyylisiä ja näköisiä.

Merja oli taituroinut mitä ihastuttavimman Tilda-hiiren. Paketin mukana oli kynttilä, servettejä, jouluteetä ja Tilda-koristehahmo peura.


Tässä hiiri-neitonen poseeraamassa. Kiitos Merja, rakastan eläimiä.


Sinistä ruutua
oli tehnyt upean korutelineen. Kyllä nyt kelpaa laittaa koruja esille. Mukana oli suklaata ja Tilda-materiaalia; lankatokka, kangasta, nauhaa, nuppineuloja ja vanerisydän.


Marielisan paketista paljastui suloinen tötteröenkeli täytettynä suklaalla ja ihanat kangaskehykset, käsisaippua ja kangasta. Enkeli pääsee kunniapaikalle joulukuuseen.


Ristipistoileva Tilda-ystäväni Tuula oli taituroinut Little House Needleworksin Schoolgirl Lessons -mallin upealla sinisellä sävyllä ja myös kehykset sointuivat työhön. Lisäksi sain suklaata, Patou et des poussièresin Envie de fraises ... -mallin, Atalien lankatokan ja nuppineuloja.

Nyt ovat ystävät minut varustaneet hyvin nuppineuloilla. Tähän asti olenkin ollut niitä ilman. Kyllä ystävät tietää mitä kaverilta puuttuu...


4 kommenttia:

sari.i. kirjoitti...

Kaunis pistely Tuulalta ja Tildailutkin niiiin ihania. :) Mukavaa Joulua!

Lennu kirjoitti...

Voi että kaikkea ihanaa täällä taas, ihania lahjoja :) Oikein hyvää joulua teille kaikille!

Virpi kirjoitti...

Kiitos Teija! Oikein ihanaa ja rauhaisaa joulunaikaa myös sinulle ja perheellesi!

Anne kirjoitti...

Onpas täällä taas kaikkea ihanaista. =) Oikein ihanaista ja rauhallista joulua Teija sinulle ja koko perheellesi. =)