keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Oupsin Round robin

Uusi vuosi on vierähtänyt käyntiin ja uudet haasteet käsityörintamalla odottavat. Lähdin mukaan ensimmäistä kertaa round robiniin Oupsilaisten mukana. Valitsin pistelyn teemaksi lempiristipistoeläimen. Itse pistelin syksyisen kissan, sillä tykkään syksystä, vesisateesta ja ristipistoissa kissahahmoista. Pisteltävän alueen koko on 40 x 40 cm. Tarkoitus on, että jokainen pistelee teemaa noudattaen yhden tai useamman pienen kuvion jokaiselle osallistujalle. Työn palauduttua minulle aioin laittaa vielä jonkinlaisen köynnöksen kiertämään ympärille. Malli on vielä hakusessa, mutta eiköhän se tässä muutaman kuukauden aikana löydy.


Jos kissa näyttää tutulta, niin olen sen aiemmin pistellyt Lennun syksyvaihdossa. Nyt päätin tehdä sen myös itselleni. Mallin löydät CyberStitchersien sivuilta.

Sain Lennulta yllätyksenä joulupostia. Paketista paljastui ihana joulukoriste. Koriste oli upea taustakangasta myöten. Kiitos Lennu siitä ja "pikkuylläreistä".

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana kissa ! Minä onneton en ehtinyt pistellä mitään työhöni vielä vaan se lähti matkaan pelkällä harsitulla alueella. Olin muuten lentää pers*lleni kun bongasin ikäsi tuosta sivupalkista. Minä jotenkin olin ajatellut että olet kanssani suurin piirtein saman ikäinen eli alle 40 v. ! :-)

Sari kirjoitti...

On tutun näköinen kisuli juu :) Ihana.

Sari ♥ kirjoitti...

Ihanan koristeen olet saanut Lennulta sinäkin. :) Ja kiva seurata noita PP:tä kuvista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana katti. Jään odottelemaan kissalle kavereita :)

Lennu kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit koristeesta :) Voi ihana kissa! Kiva päästä pistelemään kaveriksi jotain eläintä sille, PP on kyllä hieno juttu :)

Tuula kirjoitti...

Ihana kisu! Taitaa tulla muuten aika monta kisua tähän työhön. Ja joulukoriste on niiin sievä!

Noora kirjoitti...

Ihana kissa!
Kauniita lahjojakin olet saanut..

Sulotar kirjoitti...

Heips.
Laita mulle mun sähköpostiin jotain viestiä, niin saan sun sp-osoitteen. Olen onnellisesti sen näköjään hukannut...kirjoitan sulle sit jotain ;o)