lauantai 5. joulukuuta 2009

Oupsin pikkujoulu

Tänään vietimme Oupsin pikkujoulua Marian luona. Teemana oli pikkujouluvaihto ja kyllä herkkutelukin oli vahvasti esillä nauruterapiasta puhumattakaan. Vieläkin on poski- ja vatsalihakset kipeinä kokopäiväisestä nauramisesta.

Minulle vaihdon toteutti Ritva, joka oli pistellyt Country Cottage Needleworksin mallin. Mallin Ritva oli löytänyt vuoden 2006 Cross Stitchin joululehdestä. Pistelyn taustakangas oli Ritvan itsensä värjäämää. Upea työ.

Ristipistotyön lisäksi mukana oli Couler d'Etoilen malli Une histoire de Coeur ja suklaalevy. Ihana malli ja herkullinen suklaa. Ah, tätä elämää... ja Ritvalle haleja ihanasta ideoinnista.

Tässä yhteiskuva ihastuttavista pistelyistä.

Oma vaihtoni meni Ullalle. Koska Ulla ei ollut mukana pikkujoulussa, olin vaihdon postittanut hänelle etukäteen. Ja kuinkas siten kävikään... Voiko ihminen muistaa enää elokuussa lukemiaan vaihdon sääntöjä? Minä olin täysin unohtanut, että pistely tuli viimeistellä siten, että vastaanottaja voi sen laittaa joulukuuseen joko roikkumaan tai kuusen oksalle "istumaan".

No, vaikea on tämä työ kuuseen laittaa, mutta jos kuusen alle. Pistelin nimittäin Ullalle LHN:n Through the woods -mallin ja viimeistelin sen rasian kanteen. Kangas on 32 ct Rue green.

Mukaan laitoin vuoden 2007 Just cross stitchin joulunumeron, LHN:n Always and forever -mallin sekä paketin kynttilöitä.

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniita pistelyitä, sekä tekemäsi että saamasi ja kaikki muutkin toki! :)

Virpi kirjoitti...

Kyllä teillä on aivan ihana kerho, ristipistelyt ovat tavattoman kauniita!

Ulla kirjoitti...

Kiitos vielä tätäkin kautta! Pistelemäsi laatikko oli todella ihana! Ja ihanan koristeen olit itsekin saanut.

sari.i. kirjoitti...

Ihania ovat pistelyt, vielä näin kuvistakin katsottuna! :)

vattumato kirjoitti...

Olipa tosi kiva taas nähdä! Ihanan vaihdon sait ja aika mielettömän teit!

Irmeli kirjoitti...

Onpas teillä siellä Oupsissa taas kerran ollut tosi ihanat vaihdot. Tekemäsi rasian kansi on tosi kaunis, vaikka ei nyt sitten kuusen voikaan ripustaa :). Myös Lennun joululauluvaihdossa ovat hienot työt vaihtaneet omistajaa.

HoO kirjoitti...

Upeita juttuja jälleen teillä :)

Lennu kirjoitti...

Käh käh käh, vai ei voi muka muistaa sääntöjä... :) Tosi ihana on tuo vaihto minkä teit! Aivan ihanan vaihdon sait Ritvaltakin. Oli kiva nähdä!

Marika kirjoitti...

Harmi ettei päästy näkemään pikkujouluissa ! Tosi kaunis laatikko vaikka ripustusmekanismi puuttuikin....;-D Ihana ja tyylisi sopiva on myös tuo Ritvan pistelemä roikotin.