keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Vaihtoja ja kokoontumisia

Viime kuussa tapasimme Tuulan luona ristipistokerhon merkeissä. Illan kohokohta oli etukäteen arvottu ystävänpäivävaihto. Vaihtoon oli sovitty ristipistotyö, jotain saajan etunimen alkukirjaimella alkavaa ja jotain syötävää/juotavaa. Minulle vaihdon suunnitteli Tilkkumuori. Hän oli pistellyt minulle tämän ihastuttavan ystävänpäiväsydämen.


Tässä kuvassa sama sydän kuvattuna edestä ja takaa.


Nämä ihanat tyttöjääkaappimagneetit ovat myös Tilkkumuorin käsialaa. Lisäksi mukana oli Ystävän teetä.

Oma vaihtoni meni Jaanalle. Jaana oli toivonut jotain avaimenperän tyylistä vaaleanpunaisella ja -sinisellä tehtyä. Tein hänelle (elämäni ensimmäisen) biscornun ja liitin siihen avaimenperän. Mukaan laitoin suklaata ja jalkavoiteen.


Kangas on vaaleansininen davosa ja langat Atalien liukuvärjättyjä; sävyt Nuit ja Tremiere. Ilmaismallit löysin The floss boxista.


Jaanalla oli ollut edellisellä viikolla syntymäpäivä, joten kudoin hänelle kaulahuivin. Myyjä kertoi, että kudontaohje on maailman helpoin, vain 8 silmukkaa puikolle ja menoksi. Minulla meni kyllä 4 tuntia ennenkuin sain silmukat pysymään puikoilla, mutta sen jälkeen työ edistyikin vauhdilla.


Käytin Schoeller & stahlin Big ball funny neulelankaa; väri beige 101. Puikot nro 9. Huivin pituus 160 cm, joten kerästä ei jäänyt lankaa kuin nuken huiviin.


Tänään Tilda-kerhomme kokoontui meille viettämään 1-vuotissyntymäpäiviä. Juhlan kunniaksi Aino oli pyöräyttänyt kakun. Itse tein salaatteja ja Tuula toi vielä suolaista piirakkaa.


Ja kakun kruunasi kynttilä.


Hei, mitä??? Minäkö se syntymäpäiväsankari olinkin? Ystävät tulivat sellaisen tuliaismäärän kanssa, että aivan sanattomaksihan tässä mykistyi. Tällä kertaa karkitkin kerkesivät kuvaan mukaan (ihmeellistä!). Naiset olivat ahkeroineet fantastisia ja uskomattoman ihania Tilda-tuotteita. Ainolta merihevonen, Siniseltä ruudulta enkelinsiivet ja karkkia, Merjalta lintu sekä raeruohonsiemeniä sekä suklaamunia, Marilta lintu, lautasliinoja sekä saippua, HoO:lta lasipurkkki täynnä "autoja", Löpöliiniltä suklaata ja Tuulalta kukkakimppu. Vau, aivan uskomatonta!!! Illan aikana joku sai aikaiseksi tildailtuakin. Aika vain vierähti niin nopeasti hyvässä seurassa...

Itse asiassa HoO oli huomannut, että Tilda-kerhomme täyttää vuoden ensi kuussa, joten oliko kyseessä 1-vuotisjuhlan kenraalit ja ensi kuussa juhlitaan?


4 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Voi wau miten upeita juttuja olette vaihtaneet pistelijöiden kesken ;)

WAU(!) tuota kutomaasi kaulahuivia!!!

Ja millaisen vuoren kaikenlaisia ihanuuksia todella saitkaan eilen! Kiitos vielä hurjan paljon illan emännälle. Juhlat olivat todella kivat!

Sinistä ruutua kirjoitti...

Minäkin olen täällä ihastelemassa kaikkia noita upeita käsitöitä!!

Kiitos sinulle vielä kerran keskiviikkoillasta, jonka ainoa huono puoli oli, että se loppui taas kerran kesken...

Jaana kirjoitti...

Huivin ja avaimenperän iloinen omistaja kiittelee vielä kerran saamistaan ihanuuksista!!! Ja mukava kun tännekin ilmaantui päivitys pitkästä aikaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風