lauantai 21. helmikuuta 2009

Ystävänpäivävaihto

Tällä viikolla kokoonnuimme Tuulan luona Tildailun merkeissä. Kiitos Tuulalle kestityksestä. Teemana oli Tildan ystävänpäivän yllätysvaihto. Sovimme etukäteen, että osallistujat tekevät jotain itsetehtyä Tildaa, mukaan jotain materiaalia sekä suuhun pantavaa.

Minun vaihtoni oli tehnyt Merja. Mukana tuli Tilda-neitonen, tilda-ruusukangasta, pitsinauhaa, tuikku sekä suklaata. Suklaat eivät kuvaan ehtineet, sillä ne oli syöty jo ulko-ovelle päästyäni. Nam nam... Nyt minullakin on ensimmäinen Tilda-neito. Kiitos Merja!

Itse harjoittelin kissan tekoa. Siitä tuli oikein söpö, vaikka itse sanonkin. Minun vaihtoni meni Marille. Mukaan laitoin Tilda-nauhaa ja -kangasta, -leikearkin sekä kortin ja suklaata.

Tällä kertaakaan en tehnyt Tildaaa, vaan mukanani oli tarvikkeet valoryijyä varten. Ja arvaatte varmaan, että tämän porukan kanssa valmista jälkeä ei syntynyt, sillä aika meni jutellessa ja naurulihaksia käyttäessä. Kiitos jälleen seurastanne!

5 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Kiitos Teija vielä kerran hurmaavasta kissaneidistä!
Se sai heti paikkansa tekemäni kissan vierestä ja on kuopuksen mielestä Isosisko pikkukisulle ; )

Tuula kirjoitti...

Minulla on sinulle blogissani jotain!

Jaana kirjoitti...

Mie tulin tänne vielä kiittelemään synttärilahjastani. Olen pitänyt sitä nyt nämä kaksi iltaa harteilla, niin kylläpä ihanasti lämmittää ja helpottaa väliin niin tuskaistakin oloa!! Kiitos <3

Sinistä ruutua kirjoitti...

Täytyy vielä kerran kehua tuota kissaa, se on kerrassaan upea! Olet kyllä tosi taitava :)

Lennu kirjoitti...

Ihana lukea teidän tapaamisista siellä pohjoisempana :) Kaikki vaihdot ovat niin nättejä, mutta tuo kissa on yli-ihana :) Voi mikä söpöliini!!