perjantai 19. maaliskuuta 2010

Mitä mulle kuuluu...

Pistelijän pöydän olen vihdoin saanut laitettua mieleisekseni. Korit pöytään löytyivät loppujen lopuksi (yllätys yllätys) Ikeasta, josta niitä kävin alkujaankin etsimässä. Nyt on ristipistotarvikkeet siististi esillä. Ylätasolta löytyvät keskeneräiset työt sekä tarvikkeita, keskeltä langat ja alaosasta mallit. Kankaat eivät kyllä "kyytiin" mahtuneet.


Oupsin PP-vaihdoissa on pari kierrosta vierähtänyt ja tämän Homespun Elegancen mallin pistelin Ullalle. Ulla toivoi työhönsä kurpitsoita tai syksyisiä aiheita. Langat ovat Weeks Dye Worksin käsinvärjättyjä.


Minna oli pistellyt työhönsä runon ystävyydestä, jonka teemaan hän toivoi pisteltävän. Löysin mieleisen ystävyyttä kuvaavan mallin mady-p2x:n blogista. Blogin sivulta kohdasta grilles gratuites löytyy useita ihania ilmaismalleja. Lankana käytin DMC:n liukuvärjättyä nro 115.


Kokoontumisia on ollut ristipisto-, nukkekoti- ja tilda-ystävien kanssa. Viime kuussa tapasimme tilda-kerholaisten kanssa Löpöliinin luona ystävänpäivävaihtojen merkeissä. Teemana olivat sydämet, kuinkas muutenkaan ystävänpäivään liittyen sekä pieni herkku. Minä sain pellavaisen sydämen Marielisalta ja lisäksi hän oli taiteillut namuille upean tötterön. Täytyy sanoa, että ihailen Marielisan luovuutta ja "silmää" toteuttaa ideoita.


Minun tekemäni tilda-sydämen sai Merja. Makeana lisänä laitoin mukaan suklaasydämiä ja lakkasiirappia.


8 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Tosi ihanan kurpitsan pistelit mulle! Kiitos!

marjoriitta kirjoitti...

Pöytä näyttää ihan Sinun näköiseltä. Pistelyt ja muut tekemisesi ovat kivoja. Kiitos Sinulle myös uudesta ilmaismalli linkistä

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Kiva tuo pistelijän pöytä!
Tilda-jutut on niin ihania, että! Vitsit kun ois enemmän aikaa, niin vois itekin yrittää jotain...

Marielisa kirjoitti...

Kiitos kehuista Teija!! <3

Hieno on kyllä tuo työpisteesi!

Minna kirjoitti...

Ihanan sydämen olet PP:ni pistellyt :) Kiitos!

Lennu kirjoitti...

Hienoja on PP:t ja muut pistelyt! PP:t on ihania pisteltäviä kun ovat niin pieniä ja vapaasti tehtäviä, oikein innolla aina odotan niitä :)

Sulotar kirjoitti...

Sinä se saat vain valmista aina. Kumpa minäkin. Nyt taas tein vakaan aikomuksen, että käyn päivittään blogiani kerran kuussa...saa nähdä miten selviän moisesta urakasta... Terveisiä. =0)

Virpi kirjoitti...

Ihana kurpitsa ja tuo ystävyysaihe. Pistelijänpöytä näyttää tosi kätevältä!