sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Lisää synttäri-swappeja ja kahvilatapaaminen

Tällä viikolla oli oikein tuplasynttärit Tildakerhomme jäsenillä. HoO:lle tein lahjaksi epä-tildamaiseen tyyliin ristipistotyön (jälleen), jonka viimeistelin Ikeasta ostetun rasian kanteen. Työhön käytin myös lasihelmiä, joiden kiinnittäminen oli yllättävän helppoa. Sen sijaan kuumaliimapistoolin käyttö ensimmäistä kertaa ei sujunutkaan niin helposti, joten narun kiinnittämisestä tuli kyllä sen näköinenkin :(


Mallin ristipistotyöhön löysin Cross Stitch Goldin numerosta 64. Lankana käytin Pomme de Pin käsinvärjättyä Goûter de Fée -sävyä.


Ja koska HoO on myös nukkekotiharrastaja, laitoin mukaan Reutterin kirsikkakakun. Lisäksi laitoin tilda-leikearkkeja, suklaata ja teetä.

Viikon toinen syntymäpäiväsankari Löpöliini sai jotain tildamaista. Kiinnitin ristipistotyön tilda-kankaasta ompelemaani tyynyyn.


Malli on Couleur d'Etoilen Les Lettres de Plume -mallista. Mallin ostin Violariumista. Mukaan Löpöliinin lahjaan laitoin Tilda-leikearkkeja, -kangasta, -nauhaa ja suklaata.

ToPilaiset kokoontuivat eilen kahvila Suféssa ristipistelyn merkeissä. Marjo-Riitta oli järjestänyt meille tapaamisen sinne. Muutama tunti vierähti iloisessa ja hauskassa seurassa. Ja jälkeäkin tuli yllättävän paljon. Nähtävästi sitä on oppinut tekemään pistelyä myös suun käydessä. Marjo-Riittalla oli mukanaan meille yllätykset.


Marjo-Riitta oli taiteillut pienet rasiat, joiden sisältä paljastui ihastuttava saksikoriste.


Kiitoksia Marjo-Riitta ja kiitos kaikille mukana olleille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja pistelyitä. Tuossa ylimmäisessä värit vaihtuvat kivasti :)

Mari kirjoitti...

Ihania pistelyitä! :)

Katri kirjoitti...

Voi kun ihania lahjoja!

Tuula kirjoitti...

Tyynystä tuli tosi kaunis, nuo kirjainmallit ovat sitten ihania. Ja tuo rasia on tosi sievä! Kiitokset kyydistä ja mukavasta seurasta. Huomenna nähdään!

Marjo-Riitta kirjoitti...

Nopeasti teit tosi kauniin tyynyn. Rasia oli milestäni hyvin tildamainen väriensä puolesta ja kaunis. Kiios mukavista yhteisistä pistely hetkistä.

HoO kirjoitti...

Kitos upeasta rasiasta :) Kaunis on myös tyyny, jonka Anulle teit!