sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Yksivärinen vaihto

Kevät on vaihtunut kesäksi ja Lennun yksivärisen ristipistovaihdon deadlinekin koittaa. Viime tiistaina olin ihmeissäni, kun nimelläni oli tullut pehmeä paketti. Ensimmäinen ajatus oli, että mitähän on taas tullut netin kautta tilattua. Paketin sisällöksi paljastui Neililtä saamani yksivärinen vaihto. Oma vaihtonihan oli vielä tuossa vaiheessa alkutekijöissä (tapojeni mukaan), joten en osannut ajatella muiden olevan näin nopeita.

Neili oli pistellyt sinisen lokerikon, johon hän oli löytänyt ohjeen Susanna-lehdestä 9/2006. Työ on todella kaunis. Ajattelin kerätä lokerikkoon laskuja. Näin hienossa säilytyksessä olevat laskut on ilo maksaa. Mukana ollut Fazerin sininen suklaalevy ei kerennyt kuviin mukaan, sillä se syötiin perheen voimin alta aikayksikön. Hyvää oli, siispä siitäkin kiitos Neilille.

Lisäksi Neili oli pistellyt mukaan sinisävyisen kortin.

5 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Saitpa kauniin sinisen lokerikon! Hyvä idea laittaa siihen laskut :)

Katri kirjoitti...

Tosi kaunis!

Kirsi kirjoitti...

Aivan upea!

Neili kirjoitti...

Toivottavasti laskut eivät putoa lokerikosta. Kiva, kun suklaakin suli suissanne.

Sari kirjoitti...

Ihana muistikirja ja toilettilaukku saapuivat tänään. Tosi kiva idea tuo kirjankansiviimeistely. Ja niin suloinen kissa siinä kannessa. Se on hauska, kun siitä löytyy monta pientä kissaa ja lintujakin on upotettuna pistelyyn, kun tarkemmin katsoo.

KIITOS! Mukavaa kesän jatkoa - toivottavasti tulee vähän lämpimämpää pian.