sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Juhannus tuli ja meni

Juhannusta vietettiin perhetuttujen kesken iltaa istuen, grillaten ja saunoen. Voisiko olla enää täydellisempää tapaa viettää juhannusta?

Langat Ericasta tulivat tosi nopeasti vajaa vko tilauksesta ja hinnaksi vain 37 snt/tokka. Suosikkini Mirabilian ohjeista "Under the friendship tree" tuli parissa pvässä Kirjokkaasta. Nyt vielä odottelen tilaamaani pellavakangasta, jotta pääsen työn touhuun. Vauhti ei varmaan tule olemaan hirmuinen (tavoitteena valmiiksi vuoteen 2010). Pientä ristipistoa on tullut toki tässä välissä tehtyä, mm. Tuulalle syntymäpäiväkortti.


Pohjoisen Tilda-addiktien kerakin on tässä välillä kokoonnuttu. Tehtiin maatuska, joka minulla on vielä täyttämättä. Kiitokset Tuulalle, joka ompeli työn (uudella hienolla koneellaan) ja Nooralle, joka antoi kankaan sekä Merjalle itse illasta. Aiemmistakaan töistä en ole saanut mitään vielä loppuun valmiiksi. Aikomus on loman aikana "ryhdistäytyä" ja esitellä valmiit työt loman päätteeksi (lomanihan päättyy syyskuun lopussa, joten vielä on aikaa jäljellä....)

2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Minun täydelliseen juhannukseen olisi pitänyt vielä lisätä ristipistot =). En voi kyllä enää kuvitellakaan päivää ettenkö viimeistään yöllä ehtisi muutamaa pistoa pistellä =). Kivan kortin olet tehnyt.

Pike kirjoitti...

Tervetuloa blogimaailmaan! Kahden kuukauden perusteella voin sanoa, että täällä on kaikkea mielenkiintoista...
http://pirjoka.vuodatus.net